Cantina

ORARUL ALIMENTAŢIEI ELEVILOR

Clasele Ora
Clasele I – V 1010
Clasele VI – XII 1110
I zi Pârjoală din carne de pasăre cu terci de hrişcă. Salată de varză proaspătă. Ceai.

Mere proaspete.

Pâine.

VI zi Pireu de mazăre uscată cu chifteluțe din carne pasăre în sos de legume.

Salată de sfeclă. Pâine. Ceai.

Mere proaspete.

II zi Paste făinoase cu brânză tare.

Salată din legume.

Pâine cu unt. Ceai.

Mere proaspete.

VII zi Pilaf cu carne de găină.

Salată de varză și mazăre verde.

Pâine. Compot. Mere proaspete.

III zi Gulaș din carne de găină cu pireu de cartofi. Salată din sfeclă. Pâine. Ceai.

Mere proaspete.

VIII zi Cartofi înăbuşiţi cu carne de găină. Salată de varză proaspătă. Pâine cu brânză tare.

Ceai.

IV zi Terci de ovăz pe lapte.

Pâine cu unt. Ou fiert. Lapte cu cacao.

IX zi Pește înăbușit în legume cu terci de porumb. Pâine. Suc. Mere proaspete.
V zi Sarmale leneșe cu fileu de găină fiert. Pâine.

Budincă din brânză. Suc din fructe.

X zi Pârjoală din carne de găină cu vinegretă din legume fierte. Pâine. Compot.

Mere proaspete.